Accessibilitat

El web de l’Ajuntament de Conca de Dalt té com a compromís esdevenir un web que tingui un disseny accessible sense obstacles visuals i tecnològics per al major nombre possible d’usuaris, apropant així l’ús de les noves tecnologies a tothom.

Per dur a terme aquest objectiu, el web aplica la normativa estàndard WAI (Web Accessibility Initiative) adoptada per la Unió Europea. En concret, el web vol que totes les pàgines web de l’Ajuntament compleixin les pautes d’accessibilitat de nivell AA definides per les normes WAI, que tenen com a funció principal guiar el disseny perquè el contingut es pugui convertir fàcilment a altres formats i fer que sigui comprensible i navegable.

Això significa que tant una persona amb algun tipus de disminució com qualsevol altra que es trobi en una circumstància que dificulti l’accés a la informació de la pàgina web, pugui accedir als continguts amb èxit.

Entre aquestes pautes hi ha que la persona usuària pugui canviar la mida del text a la que li convingui més, i també pugui desactivar el disseny predefinit del web perquè els continguts es vegin de manera més clara.

© Conca de Dalt - Nota legal

Avinguda Estació 62, baixos - 25500 La Pobla de Segur (LLEIDA)
Telf. 973 680 092 - Fax. 973 681 213
Email. ajuntament@concadalt.ddl.net